«Діаменю» рецепт “Пюре з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
160 ккал
– 1 авокадо
– 2 ст. натурального лимонного соку
– 2 ч. л. цедри лимона
– 100 г свіжого листя м’яти
– 2 ст. свіжого шпинату
– порошок стевії або інший замінник цукру
– 50 мл води
Крок 1
Стиглий авокадо мою, очищаю, виймаю кісточку і нарізаю дрібними скибочками. Всі інгредієнти змішую між собою і подрібнюю в блендер до однорідної маси.
Крок 2
Пюре має вийти за консистенцією як густа сметана. Ставлю в холодильник охолонути
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…