«Діаменю» рецепт “Пюре з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
134 ккал
– 100 г гарбуза
– 1 кисле яблуко
– 1 ч. л. цукру
– 1 ч. л. лімонного соку
Крок 1
Гарбуз мий, очищаю від шкірки та насіння. Натираю на дрібній тертці, додаю натерте на великій тертці яблуко, цукор, заправляю лимонним соком, перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…