«Діаменю» рецепт “Пюре з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
134 ккал
– 100 г гарбуза
– 1 кисле яблуко
– 1 ч. л. цукру
– 1 ч. л. лімонного соку
Крок 1
Гарбуз мий, очищаю від шкірки та насіння. Натираю на дрібній тертці, додаю натерте на великій тертці яблуко, цукор, заправляю лимонним соком, перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…