Рецепт “Реберця в апельсиново медової глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 1,5 кг свинячих реберців
❯ 4 ст. л. томатного соусу
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1 ст. л. винного оцту
❯ сіль
❯ перець
❯ 2 ст. л. апельсинового соку
❯ 2 ст. л. меду
Крок 1
Реберця промити та обсушити, нарізати порційними шматочками по 2-4 реберця, на кожній порції зробити надріз на внутрішній плівці.
Крок 2
Реберця натерти сіллю та перцем і викласти у глибоку миску. Змішати томатний соус із соєвим, додати сік лимона та оцет, полити реберця і добре перемішати. Накрити миску харчовою плівкою та маринувати реберця в холодильнику 3–4 год.
Крок 3
Гриль нагріти. Реберця злегка обсушити (маринад зібрати), викласти на грати гриля та готувати на середньому вогні 20-30 хв, регулярно перевертаючи та поливаючи маринадом.
Крок 4
Для глазурі апельсиновий сік змішати з медом, трохи збити та змастити реберця з усіх боків. Готувати ще прибл. 10 хв і перекласти в посуд сервування. Подати гарячими.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…