Перейти до вмісту
Головна » Реберця з кислою капустою

Реберця з кислою капустою

    Реберця з кислою капустою

    Рецепт “Реберця з кислою капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 порції, 1 година, 30 хвилин

    Інгредієнти

    – 1 кг свинячих реберець
    – 1 цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 800 г квашеної капусти
    – 150 мл білого сухого вина
    – 2 ст. л. томата-пасти
    – 1 яблуко
    – 1 ст. л. насіння кмину
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування реберець
    Реберця з кислою капустою1

    Крок 1

    Реберця вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати на шматки (по 1–2 ребра, залежно від розміру). Якщо ребра дуже великі, розрубати їх поперек навпіл

    Реберця з кислою капустою2

    Крок 2

    У сковороді розігріти олію, покласти реберця та обсмажити з обох боків до утворення рум’яної скоринки. Потім перекласти у велику каструлю з товстими стінками.

    Реберця з кислою капустою3

    Крок 3

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Часник очистити, посікти та разом з цибулею підрум’янити, помішуючи, у сковороді, де смажилося м’ясо, на жирі, що залишився в ній.

    Реберця з кислою капустою4

    Крок 4

    Капусту викласти в друшляк, промити та витиснути. У сковороду влити вино та гасити 5 хв. Додати капусту, влити води стільки, щоб вона лише покрила капусту і гасити 10 хв.

    Реберця з кислою капустою5

    Крок 5

    Покласти томат-пасту, перемішати та тушити 5 хв. Яблуко вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням, нарізати м’якуш кубиками та підмішати до квашеної капусти.

    Реберця з кислою капустою6

    Крок 6

    Додати смажені реберця, кмин, посолити, поперчити та перемішати. Гасити на дуже маленькому вогні під кришкою 1 год. Можна подати зі смаженою картоплею, прикрасивши зеленню.

    Класична страва з меню Октоберфесту сподобається і тим, хто до пива байдужий

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Реберця з кислою капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *