Рецепт “Реберця з кислою капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

4 порції, 1 година, 30 хвилин

Інгредієнти

– 1 кг свинячих реберець
– 1 цибулина
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. л. рослинної олії
– 800 г квашеної капусти
– 150 мл білого сухого вина
– 2 ст. л. томата-пасти
– 1 яблуко
– 1 ст. л. насіння кмину
– сіль
– мелений чорний перець

Покроковий процес приготування реберець

Крок 1

Реберця вимити, обсушити паперовим рушником і розрізати на шматки (по 1–2 ребра, залежно від розміру). Якщо ребра дуже великі, розрубати їх поперек навпіл

Крок 2

У сковороді розігріти олію, покласти реберця та обсмажити з обох боків до утворення рум’яної скоринки. Потім перекласти у велику каструлю з товстими стінками.

Крок 3

Цибулину очистити та дрібно нарізати. Часник очистити, посікти та разом з цибулею підрум’янити, помішуючи, у сковороді, де смажилося м’ясо, на жирі, що залишився в ній.

Крок 4

Капусту викласти в друшляк, промити та витиснути. У сковороду влити вино та гасити 5 хв. Додати капусту, влити води стільки, щоб вона лише покрила капусту і гасити 10 хв.

Крок 5

Покласти томат-пасту, перемішати та тушити 5 хв. Яблуко вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням, нарізати м’якуш кубиками та підмішати до квашеної капусти.

Крок 6

Додати смажені реберця, кмин, посолити, поперчити та перемішати. Гасити на дуже маленькому вогні під кришкою 1 год. Можна подати зі смаженою картоплею, прикрасивши зеленню.

Класична страва з меню Октоберфесту сподобається і тим, хто до пива байдужий

Сьогодні ми дізналися як приготувати Реберця з кислою капустою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago