«Діаменю» рецепт “Різдвяні голубці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
182 ккал
– 1 качан білокачанної капусти
– 500 г яловичого фаршу
– 100 г білого рису
– 3 томати
– 120 г нежирної сметани
– 2-3 ст. рослинної олії
– 2-3 ст. житнього борошна
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Качан розбираю на листя. Щоб вони кращі відділялися, опускаю качан у киплячу воду на кілька хвилин. Рис відварюю у воді до готовності. Фарш солю, перчу, змішую із рисом
Крок 2
У листя капусти викладаю начинку та згортаю конвертиками. Обвалюю голубці в житньому борошні та обсмажую з двох сторін на оливковій олії. Складаю в каструлю та вливаю 1 ст. води.
Крок 3
Ставлю на вогонь та тушу 30 хвилин. Додаю нарізані кубиками томати, сметану та готую ще 15 хвилин. Посипаю дрібно нарізаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…