Рецепт “Ростбіф із соусом із зеленого горошку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 9 годин
У 1 порції: 260 ккал, 17 г білків,
18 г жирів, 8 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 750 г яловичого філе
❯ 1 шматочок імбиру (бл. 2,5 см)
❯ 4 зубчики часнику
❯ 1 лимон
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 350 г замороженого зеленого горошку
❯ 60 г вершкового масла
❯ 1 стручок перцю чилі
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
Крок 1
Для маринаду імбир очистити та дуже дрібно посікти. Лимон обдати окропом, обсушити, натерти цедру на дрібній тертці та вичавити з нього сік. Половину часнику очистити та подрібнити. Усі інгредієнти з’єднати, додати оливкову олію та перемішати.
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити, змастити маринадом, загорнути в харчову плівку та помістити в холодильник на 8 год. Нагріти духовку до 200 °. М’ясо злегка обсмажити на сковороді на сильному вогні, перекласти у форму та запікати
35 хв (виходить середній ступінь прожарювання). Готове м’ясо загорнути у фольгу та залишити на 15 хв.
Крок 3
Для соусу перець чилі порубати. Часник, що залишився, очистити. Горошок бланшувати, змішати з часником та вершковим маслом та пюрувати. Посолити, поперчити, посипати перцем чилі. М’ясо нарізати скибочками та подати на стіл із соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…