«Діаменю» рецепт “Ростбіф зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
195 ккал
– 1,5 кг яловичої вирізки
– 250 г листя шпинату
– 2-3 цибулини
– 4-5 зубчиків часнику
– 4 ст. гранатового соку
– 3 ст. соєвого соусу
– 1 ч. л. топленої олії
– 2 ст. оливкової олії
– сіль
– чорний перець – на смак
Крок 1
Цибулину та часник нарізаю кубиками. Змішую шпинат з цибулею та часником, перчу. У шматку яловичини роблю надріз уздовж, начиняю сумішшю зі шпинату. Перев’язую шпагатом
Крок 2
Викладаю м’ясо, нарізану цибулю і часник. Поливаю олією та укладаю навколо м’яса. Запікаю при температурі 170 градусів пів години, накриваю фольгою та запікаю ще 20-30 хвилин.
Крок 3
Для соусу. У сотейнику змішую гранатовий сік, топлене масло та соєвий соус. Доводжу до кипіння та тримаю на малому вогні пару хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…