«Діаменю» рецепт “Розсольник овочевий” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
112 ккал
– 4-5 картоплин
– 0,5 ст. перлової крупи
– 3-4 солоних огірків
– 1 морква
– цибулина
– 2 ст. рослинної олії
– 1-2 ст. томатної пасти
– 2,5 л води
– сіль
– перець і зелень – на смак
Крок 1
Картоплю нарізаю кубиками. Крупу варю окремо. У киплячу воду відправляю нарізану картоплю. Варю 10-15 хвилин.
Крок 2
Огірки нарізаю кубиками. Цибулину – дрібними кубиками. Моркву натираю на великій тертці. Зелень рублю.
Крок 3
Цибулю і моркву пасерую на олії. Додаю огірки та тушу 5 хвилин. Додаю томатну пасту та готую засмажку ще хвилину.
Крок 4
Викладаю в суп разом із перловкою. Солю, перчу. Варю 8-10 хвилин. Додаю рубану зелень.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…