Калорійність

Розсольник овочевий

«Діаменю» рецепт “Розсольник овочевий” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
112 ккал

Інгредієнти

– 4-5 картоплин
– 0,5 ст. перлової крупи
– 3-4 солоних огірків
– 1 морква
– цибулина
– 2 ст. рослинної олії
– 1-2 ст. томатної пасти
– 2,5 л води
– сіль
– перець і зелень – на смак

Покрокове приготування овочевого розсольнику

Крок 1

Картоплю нарізаю кубиками. Крупу варю окремо. У киплячу воду відправляю нарізану картоплю. Варю 10-15 хвилин.

Крок 2

Огірки нарізаю кубиками. Цибулину – дрібними кубиками. Моркву натираю на великій тертці. Зелень рублю.

Крок 3

Цибулю і моркву пасерую на олії. Додаю огірки та тушу 5 хвилин. Додаю томатну пасту та готую засмажку ще хвилину.

Крок 4

Викладаю в суп разом із перловкою. Солю, перчу. Варю 8-10 хвилин. Додаю рубану зелень.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Розсольник овочевий. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

17 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

17 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago