«Діаменю» рецепт “Розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
64 ккал
– 1,5 кг яловичини
– 3 картоплини
– 1 ст. перлової крупи
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 солоні огірки
– 2 ст. сметани
– зелень, сіль, перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Яловичину мою, кладу в каструлю і заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння. Варю до готовності м’яса близько 1,5 години. Перловку замочую на годину, промиваю холодною водою та варю до напівготовності близько 30 хвилин
Крок 2
Цибулю, картоплю та моркву очищаю, мою та нарізаю дрібними кубиками. Зелень мою і дрібно рублю. Солоні огірки також нарізаю кубиками. У бульйон викладаю картоплю, доводжу до кипіння, знімаю пінку, додаю перловку і варю на малому вогні близько 10 хвилин.
Крок 3
На пательні на рослинній олії обсмажую моркву, цибулю та зелень. Викладаю в каструлю. За 5 хвилин до
готовності страви додаю нарізані огірки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…