«Діаменю» рецепт “Рулет із курячої грудки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
120 ккал
– 800 г курячої грудки
– 4 зубки часнику
– сіль
– чорний мелений перець
– прянощі (базилік, чебрець, орегано)
Крок 1
Грудку нарізаю тонкими пластами та злегка відбиваю з 2-х сторін. Солю, перчу. На столі розстеляю лист фольги та вистилаю його відбивними внахлест одна до одної.
Крок 2
Часник пропускаю через прес. Розподіляю по всьому м’ясу. Додаю прянощі. Щільно згортаю рулет. Загортаю його у фольгу (краще у 2 шари, щоб не витікав сік).
Крок 3
Викладаю на лист і ставлю у розігріту до 200 градусів духовку. Запікаю година. Нарізаю та подаю до столу. При приготуванні рулету можна використовувати будь-яку начинку. Наприклад, гриби чи солодкий перець
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…