«Діаменю» рецепт “Рулет із полби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2 ХО
213 ккал
– 200 г полб’яного цільнозернового борошна
– 80 г сиру
– 200 мл молока
– 50 г маку
– 1 ст. яблучного оцту
– 0,5 ч.л. соди
– цукрозамінник
– сіль на смак
Крок 1
Мак заливаю 50 мл молока, тримаю на малому вогні до упарювання.
Крок 2
Тим часом замішую тісто: в борошно додаю погашену оцтом соду, вливаю молоко, що залишилося. Потім додаю цукрозамінник, сіль, сир, добре перемішую (якщо треба, підсипаю ще борошна, тісто має вийти еластичним).
Крок 3
Тісто розкочую в пласт, в центр викладаю мак, згортаю рулетом. Випікаю у розігрітій духовці 45 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…