Рецепт “Рулет із птиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
На 6 порцій:
❯ 1 курка, готова до кулінарної обробки (бл. 1,5 кг)
❯ 50 г дрібно рубаних волоських (або лісових) горіхів
❯ 1 середнє кисло-солодке яблуко
❯ 1 невелика цибулина
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 80 г твердого сиру (натерти на середній тертці)
❯ 1 ст. л. рубаної кінзи
❯ 1 ст. л. яблучного оцту
❯ 1 ст. л. цукру
❯ сіль
❯ рослинна олія
Додатково:
❯ кулінарна нитка
❯ алюмінієва фольга
❯ гілочки кінзи для подачі
Крок 1
Птаха промити, обсушити, розрізати вздовж навпіл по грудці та видалити всі кістки. Обидві половини птахи викласти на вистелену харчовою плівкою робочу поверхню шкірою вниз і відбити, щоб отримати товстий пласт правильної форми.
Крок 2
Солодкий перець, очищене яблуко і цибулину нарізати дрібними кубиками. На сковороді 2 ст. л. олії обсмажувати підготовлені продукти 7 хв. Додати горіхи, влити яблучний оцет, додати цукор, сіль і, помішуючи, готувати ще 5 хв.
Крок 3
На пласт м’яса викласти овочі, відступивши від країв прибл. 2 см, зверху розподілити кинзу та тертий сир, згорнути в рулет і зафіксувати кулінарною ниткою. Виріб обсмажити на олії до золотистого кольору, загорнути у фольгу та запікати у духовці 40 хв при 180 °.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…