Рецепт “Рулет з філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порцій, 2 години
– 1 повна грудка індички зі шкірою (бл. 1,5 кг)
– 50 г вершкового масла
– 1 стебло цибулі-порею
– 1 цибулина
– 2 черешка селери
– 250 г рубаної курятини
– 125 мл білого вина
– 1 ст. л. рубаного розмарину
– 1 ст. л. рубаного чебрецю
– 1 яйце
– 3 ст. л. хлібної крихти
– Рослинна олія
– 200 мл курячого бульйону
– Перець
– Сіль
Крок 1
Обидва види цибулі очистити, селеру промити, овочі дрібно нарізати. Овочі обсмажувати на сковороді на суміші
вершкового та рослинної олії до прозорості цибулі. Додати курятину, добре посолити та поперчити та, перемішуючи, обсмажувати ок. 5 хв. Влити вино, додати трави та готувати 3–4 хв. Сковороду зняти з вогню та підмішати у масу хлібну крихту. Вбити яйце і добре перемішати.
Крок 2
Грудку індички злегка відбити, посолити і поперчити. Викласти на грудку (з боку м’яса) м’ясну масу з овочами та згорнути у рулет. Щільно обв’язати його кулінарною ниткою, обсмажити у формі на олії до золотистого кольору з усіх боків. Влити у форму бульйон, помістити її в духовку і запікати рулет прибл. 1 год 30 хв. при 200°.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…