Рецепт “Рулет з індички з каштанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години
У 1 порції: 540 ккал, 41 г білків,
23 г жирів, 32 г вуглеводів
На 4 порції
Для начинки:
❯ 6 ст. л. тертих сухарів
❯ 100 мл вершків
❯ 150 г очищених варених каштанів (порубати)
❯ 1 ст. л. коньяку
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1/2 зубчика товченого часнику
❯ 2 ч. л. листя чебрецю
Для рулету та гарніру:
❯ 600 г грудки індички
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 80 г вершкового масла
❯ 100 мл сухого білого вина
❯ м’ясний бульйон
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ жменя очищених варених каштанів
❯ щіпка цукру
Крок 1
Змішати інгредієнти для начинки. Філе надрізати та розгорнути в пласт. Посолити, поперчити, викласти зверху начинку, згорнути в рулет та обв’язати кулінарною ниткою. Обсмажити рулет у глибокій формі на олії. Влити вино і трохи бульйону, покласти чебрець і запікати 2 год 30 хв при 160 °, поливаючи рідиною.
Крок 2
Додати каштани, присипати їх цукром. Збільшити температуру до 180 ° та запікати ще 20 хв. масло, що залишилося нагріти, підмішати в соус і полити їм рулет. Перед подачею рулет нарізати.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…