«Діаменю» рецепт “Рулети з баклажанів із креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
236 ккал
– 1 баклажан
– 70 г сиру фета
– 100 г нежирного сиру
– 150 г філе консервованих креветок
– 1 пучок петрушки, салату та зеленої цибулі
– 3 шт. солодкого червоного перцю
– 2 ст. нежирної сметани
– 1 ст. лимонного соку
Крок 1
Баклажан нарізаю вздовж тонкими скибочками, обсмажую на грилі з двох сторін або запікаю в духовці. Промочую паперовим рушником зайвий жир. Даю охолонути.
Крок 2
Для начинки змішую сир, сир, креветки та зелену цибулю. Нарізаю перець середніми смужками. На кожну скибочку баклажана викладаю по 1 ст.л. сирної суміші та кладу всередину скибочку червоного перцю.
Крок 3
Скручую рулетики. Подаю зі сметаною, посипавши рубаною зеленню петрушки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…