«Діаменю» рецепт “Рулетики дієтичні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
189 ккал
– 300-400 г філе індички
– 150 г вершкового сиру
– 1-2 шт. солодкого перцю
– сіль, прянощі – на смак
Крок 1
Філе індички нарізаю невеликими скибочками вздовж, відбиваю молотком, солю, перчу. По всій поверхні м’яса розподіляю вершковий сир, у середину кладу шматочок солодкого перцю.
Крок 2
Повертаю рулетик, обертаю в харчову плівку, перетягую ниткою. Варю у киплячій воді 30 хвилин. Дістаю з каструлі, даю охолонути та ставлю у холодильник для повного охолодження.
Крок 3
Подаю, нарізавши кружальцями. Легке перекушування рулетиками з індички допомагає швидко усунути голод без відчуття переїдання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…