Калорійність

Рулетики із кабачка

«Діаменю» рецепт “Рулетики із кабачка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
171 ккал

Інгредієнти

❯ 1 молодий кабачок
❯ 250 г курячого філе
❯ 2 зубчики часнику
❯ 50 г твердого сиру
❯ 0,5 ч.л. меленої солодкої паприки
❯ сушений базилік
❯ зелень петрушки
❯ кетчуп
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ помідори

Покрокове приготування рулетиків із кабачка

Крок 1

Філе тонко нарізаю, відбиваю, солю, перчу. Додаю подрібнений часник та паприку, перемішую та залишаю на 20-30 хвилин.

Крок 2

Кабачок нарізаю тонкими смужками, злегка солю, викладаю на них філе, додаю шматочки помідорів, посипаю тертим сиром, кладу трохи кетчупу, базилік, петрушку.

Крок 3

Згортаю смужки рулетиками, закріплюю дерев’яними шпажками або зубочистками та запікаю в духовці за температури 180 град. 30 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики із кабачка. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago