«Діаменю» рецепт “Рулетики з баклажанів із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
44 ккал
– 3 баклажани
– 100 г твердого сиру
– 1 пачка сиру
– 3 зубки часнику
– 6 волоських горіхів
– зелень кінзи або петрушки
– мелена паприка
– сіль на смак
– 3 ст. сметани
– 3-4 ст. оливкової олії
Крок 1
Баклажани мою, нарізаю вздовж пластинами завтовшки пів сантиметра. Солю та обсмажую з двох сторін на олії. Викладаю їх на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир
Крок 2
Сир тру на дрібній тертці, горіхи подрібнюю ножем, зелень рублю. Сир розминаю виделкою, додаю до нього горіхи, перемішую.
Крок 3
У горіхово-сирну масу викладаю сир, зелень петрушки або кінзи, подрібнений часник та паприку, трохи солю. Додаю сметану, перемішую. Викладаю начинку на баклажани та згортаю рулетиками
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…