Калорійність

Рулетики з баклажанів

«Діаменю» рецепт “Рулетики з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
58 ккал

Інгредієнти

– 4 баклажани
– 100 г сиру фета
– 3 ст. йогурту
– 100 г ядер волоських горіхів
– зубчик часнику
– пів пучка кропу
– сіль та суміш прованських трав – на смак

Покрокове приготування рулетиків з баклажанів

Крок 1

Баклажани нарізаю пластинами, опускаю на пів години у солону воду. Промиваю, обсушую кухонним рушником та розкладаю на силіконовому килимку для випічки або на змащеній рослинною олією форму.

Крок 2

Присипаю баклажани сіллю та прованськими травами. Запікаю в духовці при 200 град. 20 хвилин. Змішую сир, йогурт (або кефір), подрібнені часник, кріп та горіхи. Промазую начинкою баклажани, згортаю рулетиками

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулетики з баклажанів. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago