«Діаменю» рецепт “Рулетики з баклажанів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
58 ккал
– 4 баклажани
– 100 г сиру фета
– 3 ст. йогурту
– 100 г ядер волоських горіхів
– зубчик часнику
– пів пучка кропу
– сіль та суміш прованських трав – на смак
Крок 1
Баклажани нарізаю пластинами, опускаю на пів години у солону воду. Промиваю, обсушую кухонним рушником та розкладаю на силіконовому килимку для випічки або на змащеній рослинною олією форму.
Крок 2
Присипаю баклажани сіллю та прованськими травами. Запікаю в духовці при 200 град. 20 хвилин. Змішую сир, йогурт (або кефір), подрібнені часник, кріп та горіхи. Промазую начинкою баклажани, згортаю рулетиками
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…