Рецепт “Рулетики зі свинини з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 22 г білків,
15 г жирів, 10 г вуглеводів
НА 8 ПОРЦІЇ
– по 80 г ізюму, чорносливу та кураги
– по 40 г лимонних та апельсинових цукатів
– 3 яблука
– 350 г борошна
– 1/2 лимона
– 1 пакетик розпушувача
– 1 ст. л. порошку какао
– 80 г рубаного мигдалю
– 1 ст. л. лікеру
– по щіпці мелених кориці та гвоздики
– по дрібці анісу та кардамону
Крок 1
Гриби очистити, вимити, відварити та дрібно нарізати. Цибулю очистити та порубати. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і дуже дрібно посікти.
Крок 2
Обсмажувати рубану цибулю на олії до золотистого кольору, додати гриби, посолити та обсмажити до готовності.
Дати грибам трохи охолонути, підмішати зелень та 1 ст. л. сметани.
Крок 3
М’ясо вимити, обсушити, відбити та натерти сіллю та перцем. Викласти на скибочки м’яса начинку, згорнути рулетиками та зафіксувати краї дерев’яними шпажками.
Крок 4
Нагріти духовку до 180 °. М’ясні рулетики злегка обсмажити на олії та викласти у глибоку жароміцну форму. Сметану, що залишилася, приправити сіллю і куркумою, додати трохи води. Полити сметанним соусом рулетики та запікати 30–40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…