Калорійність

Риба по-прованськи

«Діаменю» рецепт “Риба по-прованськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
99 ккал

Інгредієнти

❯ 400 г. філе білої риби
❯ 3 ст. олії
❯ 2 ст.л. вина
❯ зубчик часнику
❯ 6 оливок
❯ сіль
❯ перець
❯ гірчиця
❯ 10 помідорів черрі
❯ 100 г. зеленої стручкової
❯ 1/4 цибулини

Покрокове приготування риби по-прованськи

Крок 1

Змішую оливкову олію, біле вино, подрібнений часник, дрібно нарізані оливки, гірчицю, сіль та перець. На 2 аркуші фольги викладаю по половині квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл чері.

Крок 2

На овочі викладаю по шматку риби, збризкую приготованою заправкою. Зверху викладаю нарізану тонкими кільцями цибулю.

Крок 3

Щільно загортаю фольгу і маю на деку. Запікаю в духовці 16 хвилин при 200 град. Перед подачею посипаю сіллю та перцем, збризкую оливковою олією.

Сьогодні ми дізналися як готується Риба по-прованськи. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

10 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

10 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago