Рецепт “Риба в листковому тесті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 300 ккал
На 4 порції:
❯ 450 г замороженого листкового тіста
❯ 800 г філе червоної риби
❯ 300 г свіжого шпинату
❯ 70 г петрушки
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Листковому тісту дати повністю відтанути при кімнатній температурі. Рибу вимити, обсушити та розрізати вздовж навпіл. Посолити та поперчити. Листочки шпинату вимити та обсушити. Петрушка порубати. Духовку нагріти до 190 °.
Крок 2
Пласти тіста покласти один на одного і розкотити в пласт завтовшки 5 мм. Вирізати прямокутник розміром 30х40см. Тісто, що залишилося, можна нарізати у вигляді різних фігурок (для прикраси). Поверхню тіста змастити білком.
Крок 3
Викласти на тісто третину шпинату та петрушки та розрівняти. Зверху розподілити половину рибного філе, третину зелені, другу половину риби та зелень, що залишилася. Загорнути, краї защипнути. Змастити горіх жовтком та запікати 40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…