Калорійність

Риба в мигдальному борошні

«Діаменю» рецепт “Риба в мигдальному борошні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
178 ккал

Інгредієнти

❯ 0,5 кг філе риби
❯ 200 г. майонезу
❯ 0,5 ст. мигдального борошна
❯ 2 курячі яйця
❯ 2 ст. молока
❯ 2 ст. л. горіхів
❯ зелень
❯ сіль
❯ перець

Покрокове приготування риби в мигдальному борошні

Крок 1

Філе морського окуня злегка відбиваю, солю та перчу до смаку, заливаю майонезом і ставлю в холодильник на двадцять тридцять хвилин. Яйця збиваю з молоком.

Крок 2

Філе дістаю з майонезу, обвалюю в борошні, потім в яйці та знову в борошні.

Крок 3

Обсмажую рибу з двох боків до рум’яної скоринки, а потім ставлю у розігріту до 200 град. духовку на п’ять-сім хвилин. Подаю, посипавши горіхами, рубаною зеленню петрушки та кропу.

Сьогодні ми дізналися як готується Риба в мигдальному борошні. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago