«Діаменю» рецепт “Риба з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
99 ккал
– 500 г філе минтаю
– 200 г шинки
– 150 г сиру
– 100 мл сухого білого вина
– гірчиця, сіль – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Філе минтаю нарізаю порційними шматочками, кожен шматочок змащую тонким шаром гірчиці, солю і викладаю в змащену олією форму.
Крок 2
Шинку нарізаю тонкими слайсами, на кожен шматочок риби викладаю по скибочці шинки та зверху посипаю натертим сиром.
Крок 3
У форму вливаю біле вино. Запікаю в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…