«Діаменю» рецепт “Рибка під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
111 ккал

Інгредієнти

– 500-600 г рибного філе
– 2 цибулини
– 1 морква
– 150 г сиру
– 1-2 ст. рослинної олії
– кетчуп
– сіль та прянощі – на смак

Покрокове приготування рибки під сиром

Крок 1

Філе відварюю у підсоленій воді з лавровим листком, горошинами перцю — чорного та запашного. Цибулю нарізаю, моркву натираю, пасерую на олії

Крок 2

Філе розбираю руками на шматочки, змішую із засмажкою. Додаю 75 г натертого сиру, солю.

Крок 3

Викладаю масу на лист у формі рибки. Змащу маслом, посипаю натертим сиром, що залишився, наношу кетчупом малюнок. Запікаю в духовці за 200 град. протягом 15 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Рибка під сиром. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

8 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

8 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago