«Діаменю» рецепт “Рибка під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
111 ккал

Інгредієнти

– 500-600 г рибного філе
– 2 цибулини
– 1 морква
– 150 г сиру
– 1-2 ст. рослинної олії
– кетчуп
– сіль та прянощі – на смак

Покрокове приготування рибки під сиром

Крок 1

Філе відварюю у підсоленій воді з лавровим листком, горошинами перцю — чорного та запашного. Цибулю нарізаю, моркву натираю, пасерую на олії

Крок 2

Філе розбираю руками на шматочки, змішую із засмажкою. Додаю 75 г натертого сиру, солю.

Крок 3

Викладаю масу на лист у формі рибки. Змащу маслом, посипаю натертим сиром, що залишився, наношу кетчупом малюнок. Запікаю в духовці за 200 град. протягом 15 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Рибка під сиром. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago