Рецепт “Рибні котлети з пекінською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 1 кг філе білої морської риби
❯ 1 пучок цибулі
❯ 1 пучок петрушки
❯ 1/4 качана пекінської капусти
❯ 1 маленька морква
❯ 2 скибочки черствого пшеничного хліба без скоринки
❯ 1 яйце
❯ 4 ст. л. панірувальних сухарів
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Зелену цибулю, петрушку та пекінську капусту промити та обсушити. Цибуля та листочки петрушки дрібно порубати. Капусту тонко нашаткувати. Морква очистити, вимити та обсушити. Рибу промити та обсушити, всі кістки видалити. Підготовлену рибу та моркву пропустити через м’ясорубку.
Крок 2
Скибочки хліба в невеликій мисці залити теплою водою на 15 хв. Хліб добре віджати та в глибокій мисці перемішати з рубаною рибою. Додати рубані цибулю та петрушку, покласти капусту та моркву, вбити яйце. Рибну масу добре посолити, поперчити та перемішати.
Крок 3
З рибно-овочевої маси сформувати невеликі круглі котлети та густо обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 4
На сковороді нагріти достатню кількість рослинної олії та обсмажувати котлети до золотистого кольору з обох боків. Готові котлети перекладати на блюдо сервіровки. Подати гарячі з легким овочевим салатом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…