Рецепт “Рибний гратен із томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4–6 ПОРЦІЙ:
❯ 300 г філе копченої риби
❯ 300 г консервованих помідорів шматочками
❯ 1 цибулина
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 100 мл овочевого бульйону
❯ 4 скибочки черствого білого хліба
❯ 50 г твердого сиру
❯ 1/2 лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ зелень для подачі
Крок 1
Рибу за допомогою вилки розібрати на дрібні волокна, шкірку та всі кістки видалити. Цибулину очистити та нарізати
тонкими півкільцями. Сир натерти на тертці. Черствий хліб стовкти у дрібну крихту.
Крок 2
У сотейнику на олії обсмажувати цибулю до золотистого кольору. Влити бульйон, додати помідори та готувати 10 хв. Викласти в томатну масу рибу та 1/2 хлібної крихти, посолити, поперчити та зняти з вогню.
Крок 3
Форму для запекания смазать растительным маслом (1 ст. л.) и переложить в нее рыбу в томате. Массу разровнять, посыпать оставшейся хлебной крошкой и сыром и запекать под грилем духовки 10–12 мин. Подать с ломтиками лимона.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…