Рецепт “Рибний гуляш із лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 1 кг філе білої морської риби
❯ 1 пучок зелені асорті
❯ 2 цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 ст. л. томатної пасти
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 лимон
❯ сіль
❯ перець
❯ мелена паприка
Крок 1
Рибу крупно нарізати. Половину лимона нарізати скибочками, з віджати сік, що залишилася, на рибу. Рибу посолити та посипати паприкою.
Крок 2
Цибулю та часник очистити та дрібно нарізати. Зелень промити, обсушити та порубати. Солодкий перець вимити, обсушити, видаливши плодоніжку, нарізати великими скибочками. На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю
та часник до прозорості цибулі. Додати томатну пасту та зелень, покласти солодкий перець та скибочки лимона і, перемішуючи, готувати 7-10 хв.
Крок 3
Покласти на сковороду рибу, посолити, поперчити та готувати на повільному вогні ок. 15 хв, часто перемішуючи. Готовий гуляш подати гарячим з гарніром з пасти, рису або галушки.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…