Рецепт “Рибний гуляш із лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 1 кг філе білої морської риби
❯ 1 пучок зелені асорті
❯ 2 цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 ст. л. томатної пасти
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 лимон
❯ сіль
❯ перець
❯ мелена паприка
Крок 1
Рибу крупно нарізати. Половину лимона нарізати скибочками, з віджати сік, що залишилася, на рибу. Рибу посолити та посипати паприкою.
Крок 2
Цибулю та часник очистити та дрібно нарізати. Зелень промити, обсушити та порубати. Солодкий перець вимити, обсушити, видаливши плодоніжку, нарізати великими скибочками. На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю
та часник до прозорості цибулі. Додати томатну пасту та зелень, покласти солодкий перець та скибочки лимона і, перемішуючи, готувати 7-10 хв.
Крок 3
Покласти на сковороду рибу, посолити, поперчити та готувати на повільному вогні ок. 15 хв, часто перемішуючи. Готовий гуляш подати гарячим з гарніром з пасти, рису або галушки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…