«Діаменю» рецепт “Рибний розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
87 ккал

Інгредієнти

– 500 г філе будь-якої риби
– 3 картоплини
– 1 морква
– 200-300 г капусти
– 1-2 цибулини
– 2 солоних огірків
– рослинна олія
– зелень
– сіль
– перець
– лавровий лист

Покрокове приготування рибний розсольник

Крок 1

У рибний бульйон (я брала стейк із зубатки, можна й іншу рибу) кладу нашатковану капусту, потім – нарізану кубиками картопля і варю 10 хвилин.

Крок 2

Цибулю дрібно нарізаю, моркву тру на крупної тертці, пасерую овочі на рослинному олії та перекладаю в каструлю.

Крок 3

Додаю нарізані огірки (можна влити та трохи розсолу), зелень, сіль, перець, наприкінці варіння кладу лавровий лист і варю до готовності.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний розсольник. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago