«Діаменю» рецепт “Рибний розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
87 ккал
– 500 г філе будь-якої риби
– 3 картоплини
– 1 морква
– 200-300 г капусти
– 1-2 цибулини
– 2 солоних огірків
– рослинна олія
– зелень
– сіль
– перець
– лавровий лист
Крок 1
У рибний бульйон (я брала стейк із зубатки, можна й іншу рибу) кладу нашатковану капусту, потім – нарізану кубиками картопля і варю 10 хвилин.
Крок 2
Цибулю дрібно нарізаю, моркву тру на крупної тертці, пасерую овочі на рослинному олії та перекладаю в каструлю.
Крок 3
Додаю нарізані огірки (можна влити та трохи розсолу), зелень, сіль, перець, наприкінці варіння кладу лавровий лист і варю до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…