«Діаменю» рецепт “Рибний салат із желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
152 ккал
Інгредієнти
– 400 г філе будь-якої риби
– 2 огірки
– по 1 ч. л. натертої цедри апельсина та лимона
– 4 ст. оливкової олії
– сіль та чорний перець – на смак
Для желе:
– 1 буряк
– 1 ч. л. лимонного соку
– 1 ст. хрону
– 30 г желатину
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування рибного салату
Крок 1
Буряк розрізаю навпіл, варю до готовності. Дістаю з каструлі та обдаю холодною водою. Відвар проціджую, додаю лимонний сік та хрін, доводжу до кипіння та знімаю з вогню.
Крок 2
Знову проціджую, даю охолонути, розчиняю у відварі желатин, солю, перчу. Переливаю суміш у форму, даю охолонути та ставлю в холодильник на 4 години.
Крок 3
Олію змішую з цедрою і також наполягаю 4:00. Філе риби солю, перчу, готую на пару 10 хвилин, нарізаю кубиками. Огірки нарізаю кружальцями. Бурякове желе нарізаю кубиками. Все змішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!