Перейти до вмісту
Головна » Рибний салат із желе

Рибний салат із желе

    Рибний салат із желе

    «Діаменю» рецепт “Рибний салат із желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    152 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г філе будь-якої риби
    – 2 огірки
    – по 1 ч. л. натертої цедри апельсина та лимона
    – 4 ст. оливкової олії
    – сіль та чорний перець – на смак
    Для желе:
    – 1 буряк
    – 1 ч. л. лимонного соку
    – 1 ст. хрону
    – 30 г желатину
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування рибного салату

    Крок 1

    Буряк розрізаю навпіл, варю до готовності. Дістаю з каструлі та обдаю холодною водою. Відвар проціджую, додаю лимонний сік та хрін, доводжу до кипіння та знімаю з вогню.

    Крок 2

    Знову проціджую, даю охолонути, розчиняю у відварі желатин, солю, перчу. Переливаю суміш у форму, даю охолонути та ставлю в холодильник на 4 години.

    Крок 3

    Олію змішую з цедрою і також наполягаю 4:00. Філе риби солю, перчу, готую на пару 10 хвилин, нарізаю кубиками. Огірки нарізаю кружальцями. Бурякове желе нарізаю кубиками. Все змішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний салат із желе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *