«Діаменю» рецепт “Рибний суп із коропа” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
98 ккал
– Голова, хвіст і плавці коропа
– 1 цибулина
– 1 морква
– по 50 г кореня селери та петрушки
– 2-3 ст.л. льняного борошна
– 20 г вершкового масла
– лавровий лист
– чорний перець горошком
– сіль та мускатний горіх – на смак
Крок 1
Голову коропа мою, видаляю зябра. Разом із плавниками та хвостом (без нього не буде навару) заливаю холодною водою і варю до готовності.
Крок 2
Овочі нарізаю шматочками та обсмажую на олії. Коли вони стануть золотистого кольору, всипаю борошно і перемішую, щоб не було грудочок. Готую кілька хвилин, вливаю трохи рибного бульйону та доводжу до кипіння.
Крок 3
Бульйон проціджую, знімаю м’якуш із голови коропа і разом з овочевою засмажкою додаю в бульйон. Кладу в суп сіль та прянощі, доводжу до кипіння, знімаю з вогню та подаю до столу з пшеничними сухариками.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…