«Діаменю» рецепт “Рибний суп із томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
58 ккал
– 400 г філе окуня
– 3 томати
– 2 болгарські перці
– 2 цибулини
– сік 1/2 лимона
– 1 ст. вершкового масла
– по 0,5 ч. л. чебрецю та шавлії
– сіль, перець, зелень – на смак
Крок 1
Цибулю нарізаю кільцями, перець – на 4 частини. Обсмажую цибулю на вершковому маслі близько 5 хвилин.
Крок 2
Рибу нарізаю великими шматками, солю, перчу, додаю пряні трави, поливаю соком лимона. Через 5 хвилин викладаю рибу, перець і цибулю сотейник.
Крок 3
Томати ошпарюю окропом, знімаю шкірку і подрібнюю в блендері, поміщаю в сотейник. Томлю на малому вогні 15 хвилин. Додаю 1,5 л води та ще кип’ячу на малому вогні близько 5 хвилин. Перед подачею посипаю суп зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…