«Діаменю» рецепт “Рибний суп-пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
86 ккал
– 180 г філе білої риби
– 0,5 цибулини
– 2 бульби картоплі
– 1/2 моркви
– орегано
– петрушка
– кориця мелена
– сіль на смак
– 6 ст. рибного бульйону
– 50 мл вершків (10%)
Крок 1
Філе риби викладаю у каструлю. Цибулю, картоплю та моркву чищу і нарізаю кубиками. Викладаю в каструлю. Додаю орегано, корицю, вливаю половину рибного бульйону. Доводжу до кипіння та варю 20 хвилин до готовності картоплі.
Крок 2
Знімаю з плити, даю охолонути. Викладаю в блендер і доводжу до пюреподібного стану. Перекладаю пюре назад у каструлю, вливаю бульйон, що залишився, і доводжу до кипіння.
Крок 3
Знімаю з вогню, додаю вершки та ставлю знову на плиту, щоб суп-пюре підігрівся і став однорідним. Перед
подачею посипаю подрібненою зеленню петрушки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…