Калорійність

Рибний суп з перловкою

«Діаменю» рецепт “Рибний суп з перловкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
42 ккал

Інгредієнти

– 300 г філе мінтаю
– 1,2 л вод
– 0,5 ст. перлової крупи
– 1 морква
– Зелена цибуля
– петрушка
– сіль на смак

Покрокове приготування рибного супу

Крок 1

Перлову крупу перебираю, промиваю під проточною водою, заливаю холодною водою та ставлю на плиту. Після того як закипить, варю близько десяти хвилин на малому вогні, періодично помішуючи.

Крок 2

З філе мінтаю ретельно видаляю всі кісточки та нарізаю шматочками. Морква мою, очищаю, подрібнюю на великій тертці. Усе інгредієнти додаю в каструлю до перловки, солю та варю ще близько двадцяти хвилин.

Крок 3

Перед подачею посипаю суп нарізаною зеленню цибулі та петрушки.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп з перловкою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

16 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

16 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago