«Діаменю» рецепт “Рибний суп з перловкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
42 ккал
– 300 г філе мінтаю
– 1,2 л вод
– 0,5 ст. перлової крупи
– 1 морква
– Зелена цибуля
– петрушка
– сіль на смак
Крок 1
Перлову крупу перебираю, промиваю під проточною водою, заливаю холодною водою та ставлю на плиту. Після того як закипить, варю близько десяти хвилин на малому вогні, періодично помішуючи.
Крок 2
З філе мінтаю ретельно видаляю всі кісточки та нарізаю шматочками. Морква мою, очищаю, подрібнюю на великій тертці. Усе інгредієнти додаю в каструлю до перловки, солю та варю ще близько двадцяти хвилин.
Крок 3
Перед подачею посипаю суп нарізаною зеленню цибулі та петрушки.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…