«Діаменю» рецепт “Рибний вінегрет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
90 ккал
– 250 г будь-якої морської риби
– 2 картоплини
– 1 морква
– 1 буряк
– 2 солоних огірків
– 1 свіжий томат
– 1 цибулина
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Рибу чищу, мою, відварюю, даю охолонути. Видаляю шкіру, вибираю кісточки та хрящі. Охолоджую і нарізаю тонкими скибочками.
Крок 2
Картоплю, моркву та буряки відварюю та охолоджую. Нарізаю дрібними кубиками. Огірки та томат також дрібно нарізаю.
Крок 3
Всі овочі та рибу ретельно змішую, додаю дрібно нашатковану цибулю. Заправляю салат олією. За бажання можна заправити нежирною сметаною або несолодким натуральним йогуртом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…