Калорійність

Рисовий салат з цукіні та спаржею

Рецепт “Рисовий салат з цукіні та спаржею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 510 ккал, 15 г білків,
19 г жирів, 70 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 200 г відвареного рису сіль
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 2 цукіні
❯ по 2 ст. л. оливкової олії та води
❯ 250 г спаржевої квасолі
❯ 125 г заморожених бобів
Для соусу:
❯ 5 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 3 ст. л. рубаної петрушки

Покроковий процес приготування салату з цукіні та спаржею

Крок 1

Перець нарізати кубиками, цукіні – скибочками, біля стручків квасолі зрізати кінчики. Цукіні обсмажити на олії, додати перець, влити воду та готувати 5 хвилин. Квасолю варити на пару 6 хв. Боби бланшувати 7 хв. Овочі перемішати із рисом.

Крок 2

Олію збити з соком лимона, додати петрушку, посолити. Заправити салат.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий салат з цукіні та спаржею. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago