«Діаменю» рецепт “Рисовий суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
54 ккал
– 300 г курячої грудки
– 2 л води
– 2 ст. відвареного рису
– 1 морква
– 2-3 картоплини
– 2 яйця
– 1 цибулина
– прованські трави та сушена петрушка – на смак
Крок 1
Грудку мою, знімаю шкіру, заливаю водою і варю до готовності. Зливаю бульйон, даю м’ясу охолонути та нарізаю середніми шматочками. Картоплю мою, очищаю та нарізаю кубиками. Заливаю холодною водою.
Крок 2
Рис відварюю до готовності. Яйця варю круто. Цибулю і моркву очищаю та нарізаю кубиками. Нарізані овочі пасерую на олії. У готовий бульйон викладаю нарізану картоплю та варю до готовності
Крок 3
Потім додаю варене куряче м’ясо, готовий рис, перемішую та варю близько 5 хвилин. Викладаю нарізані яйця, засмажку, прянощі та сіль. Даю закипіти та знімаю суп із вогню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…