Перейти до вмісту
Головна » Рисовий суп з помідорами

Рисовий суп з помідорами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисовий суп з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 6 г білків,
    18 г жирів, 39 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ по 1 цибулини, моркви, стебла селери
    ❯ по 2 ст. л. олії та винного оцту
    ❯ за 1 ст. л. цукру та томату-пасти
    ❯ 400 г консервованих помідорів шматочками
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ 140 г рису
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1/2 авокадо
    ❯ рубана зелень

    Покроковий процес приготування рисового супу

    Крок 1

    Підготовлені овочі обсмажити на олії. Додати цукор, оцет, томат-пасту, помідори, влити бульйон та довести до кипіння. Рис промити, додати в суп і варити 20 хв. Посолити та поперчити.

    Крок 2

    Авокадо вимити, обсушити та нарізати шматочками. Суп розлити по тарілках, прикрасити авокадо та зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий суп з помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *