Рецепт “Рисовий суп з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 6 г білків,
18 г жирів, 39 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ по 1 цибулини, моркви, стебла селери
❯ по 2 ст. л. олії та винного оцту
❯ за 1 ст. л. цукру та томату-пасти
❯ 400 г консервованих помідорів шматочками
❯ 1 л овочевого бульйону
❯ 140 г рису
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1/2 авокадо
❯ рубана зелень
Покроковий процес приготування рисового супу
Крок 1
Підготовлені овочі обсмажити на олії. Додати цукор, оцет, томат-пасту, помідори, влити бульйон та довести до кипіння. Рис промити, додати в суп і варити 20 хв. Посолити та поперчити.
Крок 2
Авокадо вимити, обсушити та нарізати шматочками. Суп розлити по тарілках, прикрасити авокадо та зеленню.