Рецепт “Рисовий суп з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 350 ккал, 6 г білків,
18 г жирів, 39 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ по 1 цибулини, моркви, стебла селери
❯ по 2 ст. л. олії та винного оцту
❯ за 1 ст. л. цукру та томату-пасти
❯ 400 г консервованих помідорів шматочками
❯ 1 л овочевого бульйону
❯ 140 г рису
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1/2 авокадо
❯ рубана зелень
Крок 1
Підготовлені овочі обсмажити на олії. Додати цукор, оцет, томат-пасту, помідори, влити бульйон та довести до кипіння. Рис промити, додати в суп і варити 20 хв. Посолити та поперчити.
Крок 2
Авокадо вимити, обсушити та нарізати шматочками. Суп розлити по тарілках, прикрасити авокадо та зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…