Рецепт “Ризотто із зеленою спаржею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 600 ккал, 19 г білків,
18 г жирів, 82 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 200 г зеленої спаржі
❯ 200 мл молока
❯ сіль
❯ 1 цибулина
❯ 60 г вершкового масла
❯ 350 г круглозерного рису
❯ 250 мл білого вина
❯ 500 мл овочевого бульйону
❯ 50 мл вершків
❯ 100 мл тертого сиру
Крок 1
Пагони спаржі сполоснути, очистити та, зрізавши жорсткі кінчики, варити в підсоленому молоці до готовності. (Перевіряйте готовність спаржі, проткнувши її вилкою: вона має стати ніжною, але не розварилася.)
Крок 2
Цибулю очистити та порубати. У глибокій сковороді розтопити 20 г вершкового масла та обсмажувати цибулю до напівпрозорості. Всипати промитий рис і злегка обсмажити, потім розвести вином і все ретельно перемішати. При постійному помішуванні, час від часу підливаючи гарячий бульйон, готувати рис на слабкому вогні, поки він не вбере всю рідину (близько 25 хв).
Крок 3
Трохи відвареної спаржі залишити для прикраси, решту пюрувати. До готового рису підмішати вершки, шматочок вершкового масла, тертий сир та пюре зі спаржі. Ризотто підігріти та подати на стіл гарячим, прикрасивши
верхівками спаржі, що залишилися, і за бажанням сирною стружкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…