«Діаменю» рецепт “Салат із кальмаром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
20 ккал
Інгредієнти
– 200 г заморожених кілець кальмару
– 100 г заморожених креветок
– 1 яблуко
– 1 яйце
– 1 цибулина
– 0,5 ст. знежиреного йогурту
Покрокове приготування салату із кальмаром
Крок 1
Кальмари розморожую та опускаю в киплячу воду. Варю протягом 3-4 хвилин. Креветки також опускаю в окріп (їх можна не розморожувати). Варю близько 5 хвилин до готовності, даю трохи охолонути та чищу.
Крок 2
Курячі яйця варю круто. Даю охолонути під струменем холодної води та очищаю від шкаралупи. Усі підготовлені інгредієнти дрібно нарізаю.
Крок 3
З’єдную все в салатнику, заправляю несолодким йогуртом і ретельно перемішую. Солю на смак. Прикрашаю салат креветками та зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!