Перейти до вмісту
Головна » Салат із кальмаром

Салат із кальмаром

    Салат із кальмаром

    «Діаменю» рецепт “Салат із кальмаром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    20 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г заморожених кілець кальмару
    – 100 г заморожених креветок
    – 1 яблуко
    – 1 яйце
    – 1 цибулина
    – 0,5 ст. знежиреного йогурту

    Покрокове приготування салату із кальмаром

    Крок 1

    Кальмари розморожую та опускаю в киплячу воду. Варю протягом 3-4 хвилин. Креветки також опускаю в окріп (їх можна не розморожувати). Варю близько 5 хвилин до готовності, даю трохи охолонути та чищу.

    Крок 2

    Курячі яйця варю круто. Даю охолонути під струменем холодної води та очищаю від шкаралупи. Усі підготовлені інгредієнти дрібно нарізаю.

    Крок 3

    З’єдную все в салатнику, заправляю несолодким йогуртом і ретельно перемішую. Солю на смак. Прикрашаю салат креветками та зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із кальмаром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *