«Діаменю» рецепт “Салат із капусти з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
54 ккал
– 400 г капусти
– 120 г сиру
– 2 ст. натурального йогурту
– зубчик часнику
– зелень кропу
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Капусту тонко шаткую, трохи солю, перчу і мну руками, щоби пустила сік. Твердий сир натираю на великій тертці, часник очищаю і пропускаю через прес.
Крок 2
Зелень кропу дрібно рублю ножем. Змішую капусту з натертим сиром, часником та рубаним кропом. Перед
подачею заправляю натуральним йогуртом (Без добавок).
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…