«Діаменю» рецепт “Салат із капусти з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
54 ккал
– 400 г капусти
– 120 г сиру
– 2 ст. натурального йогурту
– зубчик часнику
– зелень кропу
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Капусту тонко шаткую, трохи солю, перчу і мну руками, щоби пустила сік. Твердий сир натираю на великій тертці, часник очищаю і пропускаю через прес.
Крок 2
Зелень кропу дрібно рублю ножем. Змішую капусту з натертим сиром, часником та рубаним кропом. Перед
подачею заправляю натуральним йогуртом (Без добавок).
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…