«Діаменю» рецепт “Салат із квасолі з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,5 ХО
345 ккал
– 400 г консервованої квасолі
– 1 лимон
– 2 зубчики часнику
– 50 мл рослинної олії
– пучок руколи
– 200 г сирного сиру
– 0,5 червоної цибулини
– мелений чорний перець і сіль на смак
Крок 1
Консервовану квасолю промиваю під проточною водою, даю їй стекти. Цибулину нарізаю дрібними кубиками, руколу рву руками, часник очищаю і пропускаю через прес.
Крок 2
Сирний сир трохи розминаю вилкою. Усі подрібнені інгредієнти змішую в салатнику, солю, перчу.
Крок 3
Заправляю олією (краще — оливковим). Даю страві трохи настоятися за кімнатної температури та подаю до
столу.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…