Перейти до вмісту
Головна » Салат із печеного солодкого перцю

Салат із печеного солодкого перцю

    Салат із печеного солодкого перцю

    Рецепт “Салат із печеного солодкого перцю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 3 великі стручки солодкого перцю різних кольорів
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – 5 ст. л. оливкової олії
    – 2 зубчики часнику
    – по 4 гілочки петрушки та кропу
    – сік та цедра 1/2 лимона
    – 100 г сиру фета
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування салату із перцю

    Крок 1

    Стручки солодкого перцю вимити та добре обсушити паперовим рушником. Духовку нагріти до 200 °. Перець викласти на лист, вистелений пергаментом, кожен стручок змастити олією і запікати близько 20 хв (шкірка має почорніти). Потім перекласти в миску, накрити кришкою та залишити на 30 хв. Стручки перцю очистити, м’якуш нарізати не дуже широкими смужками.

    Крок 2

    Часник очистити та пропустити через прес. Петрушку та кріп вимити, обсушити та порубати. Сир фета нарізати кубиками.

    Крок 3

    Солодкий перець трохи поперчити, потім перемішати з часником та зеленню. Оливкову олію змішати з лимонним соком і цедрою, полити перець із часником і зеленню, посипати кубиками сир фета і подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із печеного солодкого перцю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *