«Діаменю» рецепт “Салат із печінкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
48 ккал

Інгредієнти

– 50 г відвареної печінки
– 60 г салатної зелені
– 2 томати або 130 г чері
– 1 ч. л. лляної олії
– сіль, чорний перець – на смак

Покрокове приготування салату із печінкою

Крок 1

Салатне листя змішую з маслом. Печінку і помідори нарізаю кубиками, викладаю до салату. Солю, перчу.

Крок 2

Печінку можна підсмажити на рафінованій оливковій олії. Тоді в салат олію додавати не потрібно.

Крок 3

Найкраще використовувати томати черрі. за смаку можна додати зелень петрушки.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із печінкою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago