Перейти до вмісту
Головна » Салат із сочевиці

Салат із сочевиці

    Салат із сочевиці

    «Діаменю» рецепт “Салат із сочевиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    3,8 ХО
    295 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ст. зеленої сочевиці
    – 100 г зеленої цибулі
    – пучок петрушки
    – сіль
    – перець чорний мелений – на смак
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування салату із сочевиці

    Крок 1

    Сочевицю промиваю під проточною водою та варю у підсоленій воді до готовності під відкритою кришкою близько 20-30 хвилин. Зелень петрушки та пір’я зеленої цибулі дрібно рубаю ножем.

    Крок 2

    З готовою сочевиці зливаю воду і ставлю охолоджуватися при кімнатної температури. У сковороді розігріваю
    рослинну олію, викладаю подрібнений зелена цибуля і злегка пасерую, постійно помішуючи.

    Крок 3

    Знімаю з вогню і додаю до цибулі сочевицю та рубану петрушку, солю, перчу. Добре все перемішую. Можна подавати до столу.

    Можна використовувати як гарнір або як самостійне блюдо.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із сочевиці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *