«Діаменю» рецепт “Салат із сочевиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
3,8 ХО
295 ккал
Інгредієнти
– 2 ст. зеленої сочевиці
– 100 г зеленої цибулі
– пучок петрушки
– сіль
– перець чорний мелений – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Покрокове приготування салату із сочевиці
Крок 1
Сочевицю промиваю під проточною водою та варю у підсоленій воді до готовності під відкритою кришкою близько 20-30 хвилин. Зелень петрушки та пір’я зеленої цибулі дрібно рубаю ножем.
Крок 2
З готовою сочевиці зливаю воду і ставлю охолоджуватися при кімнатної температури. У сковороді розігріваю
рослинну олію, викладаю подрібнений зелена цибуля і злегка пасерую, постійно помішуючи.
Крок 3
Знімаю з вогню і додаю до цибулі сочевицю та рубану петрушку, солю, перчу. Добре все перемішую. Можна подавати до столу.
Можна використовувати як гарнір або як самостійне блюдо.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!