«Діаменю» рецепт “Салат із сочевиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
3,8 ХО
295 ккал
– 2 ст. зеленої сочевиці
– 100 г зеленої цибулі
– пучок петрушки
– сіль
– перець чорний мелений – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Сочевицю промиваю під проточною водою та варю у підсоленій воді до готовності під відкритою кришкою близько 20-30 хвилин. Зелень петрушки та пір’я зеленої цибулі дрібно рубаю ножем.
Крок 2
З готовою сочевиці зливаю воду і ставлю охолоджуватися при кімнатної температури. У сковороді розігріваю
рослинну олію, викладаю подрібнений зелена цибуля і злегка пасерую, постійно помішуючи.
Крок 3
Знімаю з вогню і додаю до цибулі сочевицю та рубану петрушку, солю, перчу. Добре все перемішую. Можна подавати до столу.
Можна використовувати як гарнір або як самостійне блюдо.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…