Рецепт “Салат “Мешуйя” з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 345 ккал, 25 г білків,
8 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ по 1 стручку червоного, жовтого та зеленого солодкого перцю
❯ 1 перець чилі
❯ 2 помідори
❯ 1/2 стіл. ложки меленого коріандру
❯ 400 г філе тунця
❯ 2 ст. л. лимонного соку
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 70 г листя ромен-салату
❯ сіль
Покроковий процес приготування салату з тунцем
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Стручки солодкого перцю і перець чилі загорнути у фольгу та запікати 15 хв. Перекласти у щільний пакет і помістити під струмінь холодної води. Потім очистити перець від шкірки та насіння.
Крок 2
М’якуш солодкого перцю нарізати скибочками, перець чилі порубати. Помідори нарізати кубиками. Додати коріандр, лимонний сік та перемішати. Полити олією та прибрати в холодильник.
Крок 3
Філе тунця нарізати та обсмажити на грилі. На тарілку викласти листя ромен-салату, шматки риби та охолоджений салат. Прикрасити за бажанням.