Рецепт “Салат Мімоза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 40 хвилин
– 4 яйця
– 160 г риби, консервованої в олії
– 3 моркви
– 2 бульби картоплі
– 1 цибулина шалот
– 1 ст. л. середньогострої гірчиці
– 100 г домашнього майонезу
– Сік лимона
– Сіль
– Перець
– Гілочки петрушки для подачі
– Рослинна олія
Крок 1
Картоплю та моркву вимити та відварити в киплячій підсоленій воді до готовності. Воду злити, овочі охолодити, очистити та натерти на великій тертці в посуд.
Крок 2
Яйця відварити круто, перекласти в ємність із холодною водою, охолодити та очистити. Жовтки акуратно вибрати
і розім’яти виделкою. Білки натерти на великій тертці в окремий посуд.
Крок 3
Цибулину очистити та дрібно порубати. З консервованої риби злити масло, рибу розім’яти виделкою.
Крок 4
Підготувати порційні пластини. Кільце кондитерське змастити всередині невеликою кількістю олії.
Крок 5
На порційну тарілку поставити кільце та викласти шар картоплі. Злегка посолити та поперчити. Накрити картоплю шаром риби та збризкати її соком лимона. Укласти шарами цибулю, яєчні білки та моркву, шари посолити та поперчити, покрити рівним шаром майонезу. Посипати тертими жовтками та зняти кільце. Також викласти салат інші тарілки. Прикрасити гілочками петрушки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…